ANBI

Als stichting hebben we officieel een ANBI-status.

Contactgegevens:

Stichting Transformate Jagermeester 28 6713 KH Ede

Contactpersoon:

Wilbert de Goei 06-11985537 info@transformate.nl

Bankgegevens:

Ons bankrekeningnummer is: NL46RABO0195 2616 82

Bestuur:

Voorzitter: Jair Sagström Secretaris: IJme ten Wolde Penningmeester: Wilbert de Goei

Statutaire doelstelling:

Stichting Transformate heeft als doel om vanuit Gods tegenwoordigheid Bijbelse inzichten te verwerven en deze inzichten middels training, werkmateriaal en aan verwante activiteiten over te dragen, zodat er vanuit de plaatselijke gemeente van Christus herstellende transformatie voor mens en samenleving kan ontstaan.

Visie:

Stichting Transformate is opgericht om mensen te helpen tot ontplooiing te komen, zodat zij hun dromen voor een betere samenleving kunnen verwezenlijken. In onze visie wordt die betere samenleving gekenmerkt door meer betrokkenheid, meer bewogenheid, meer barmhartigheid, meer vrijheid en meer naastenliefde.

Missie:

Stichting Transformate heeft als doel om vanuit Gods tegenwoordigheid Bijbelse inzichten te verwerven en deze inzichten middels training, werkmateriaal en aan verwante activiteiten over te dragen, zodat er herstellende transformatie voor mens en samenleving kan ontstaan. Wij geloven dat God de beste ideeën heeft voor een betere samenleving. Deze ideeën zijn o.a. te vinden in de Bijbel, het meest prachtige boek wat er is.

Jaarverslag:

Informatie over machtigingen

De verleende machtiging aan  Stichting Transformate wordt over het algemeen doorgaans op de 20ste dag van de maand in werking gezet. Op die dag wordt dus het door u aangegeven bedrag van uw rekening geschreven.  Mochten er vragen zijn of mocht u uw machtiging / incasso  willen veranderen of annuleren mail dan naar: info@transformate.nl of bel naar 06-11985537 (Wilbert de Goei) zodat wij het zo goed mogelijk voor u kunnen regelen. Ook met vragen hierover kunt u bij ons terecht via het vermelde e-mailadres of telefoonnummer.  

Giften aan Stichting Transformate zijn belasting aftrekbaar vanwege onze anbi-status.