De Creationplace

Mijn naam is Henri, vader van 5 kinderen en al ruim 25 jaar ervaren in het coachen van mensen. Als ondernemer neem ik je graag mee in gebed. Samen gaan we dan naar de  Creationplace waar je nieuwe ideeën op kan doen voor jouw bedrijf/initiatief. Zo mooi hoe God  bedrijven helpt om te floreren en daardoor instaat stelt om te investeren in de samenleving.

Business in one day
Mijn visie en verlangen is om naast mijn commerciële activiteiten ook ondernemers te inspireren om zich vanuit hun relatie met God in te zetten voor deze samenleving.  Ik geloof dat als we goed luisteren naar Gods leiding we in onze bedrijfsvoering een verschil kunnen maken en niet alleen een gezond bedrijf kunnen neerzetten maar ook kerkelijke en sociaal maatschappelijke initiatieven tot zegen kunnen zijn.

Met Business in one day help ik ondernemers om geïnspireerd door God een zegen te zijn in de samenleving. Deze diensten bied ik bewust gratis aan.  Wil jij dit werk steunen en meebouwen aan deze visie die ik van God ontvangen heb, geef dan hiernaast  een gift.

Jouw gift is vervolgens aftrekbaar van de belasting vanwege de ANBI-status van Stichting Transformate.

Kom in actie en laten we samen geleid door God deze samenleving weer wat mooier maken. Samen tegen armoede, samen tegen onrecht en samen voor Jezus!